Flot karpe på 5,7 kilo fra den lokale mose til Kasper Raun. Den huggede på lidt brød – mere skulle der ikke til.13-ÅRIGE Kasper Raun fra Sorø kom den 1. september fordi den lokale mose.

– Jeg var nede ved det lokale hul og kigge til mine karper og så, at der var én, som gik oppe i overfladen. Jeg tænkte: Den må jeg fange. Så jeg gik hjem og hentede fiskestangen og noget brød, men da jeg kom retur var den væk, fortæller Kasper og fortsætter.

– Jeg kiggede, men kunne ikke se den. Så jeg besluttede mig for at smide lidt brød ud og kaste snøren i vand, og der var den, den tog brødet og svømmet vider, linen blev strammet op og gav jeg tilslag. Efter 5 minutters fight,kom den endelig op. Den blev vejet til 5,7 kilo og 72 centimeter. Et pragteksemplar, slutter Kasper.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This