– Jeg er så heldig, at jeg har en kone, der er mindst lige så fisketosset som jeg, beretter Mads Primdahl Thorsen. – Specielt når det kommer til havørreder. Så da hun spurgte, om vi ikke skulle tage turen fra Viborg til Djursland igen for fjerde gang på 9 dage, så var jeg lige ved at sige, at gedderne skulle have skud i stedet. Alle de foregående ture var det nemlig kun blevet til enkelt tabt overspringer omkring halvmeteren og et par hug. Vel og mærke alle til hende… Men hun kunne mærke, at hugget ville falde, og jeg var ikke længe om at overgive mig.

– Efter et enkelt pladsskifte for at finde skellet mellem det farvede og klare vand, fandt vi også fiskene ligesom på de foregående ture. De var fuldstændig lige så svære som de foregående ture, men ud af det blå kom det tunge hug, som vi alle venter på. Efter en kort og hektisk fight, hvor fisken fulgte pænt med ind, sprang den selv på land i et bølgeskvulp, og efter et par kaotiske sekunder fik jeg nettet fisken på land. Haha. Jeg skulle lige i forvirringen være sikker på, at den virkelig var afkroget i nettet. Krogen var knækket i øjet, og den ene krog var knækket af. Jeg skal vidst tilbage til Owner…

– Jeg fik gokket dyret og målt den til 64 solide centimeter, så det var sørme også ny PR. Selv om fruen var lidt misundelig, kunne hun stadig håne mig med, at hendes PR er 65 cm. Havørreden blev fanget på en fluororød og sort Abu Mo gennemløber i 22 gram.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This