– Forleden skulle jeg med en god kammerat for første gang ud og prøve fiskeri efter havørred på kysten i waders, fortæller Kristian Larsen. – Jeg havde endnu ikke haft helt med, at fange en havørred, og det skulle ændres.

– Vi drog afsted tidlig morgen og startede i toppen af Stevns, hvorefter vi ville afsøge vandet derned af. Vi kom længere og længere sydpå og efter timer uden og mærke til fisk, var håbet ved at svinde ind. Men – da vi kom hen til det sidste spot, så skete der noget. Allerede i det første kast min kammerat tog, var der bid. Jeg tog også et par kast og mærkede straks, at de var oppe og nippe til blinket. Nu var adrenalinen og håbet tilbage igen.

– Fiskeriet fortsatte, og vi kastede videre, men desværre var der igen helt dødt, og håbet begyndte så småt at svinde ind igen. Vi var egentlig på vej til at køre hjem igen, og jeg skulle bare lige prøve et sidste kast med mit nye Westin Sølvpilen blink i Chartreuse Diamond farven. Efter andet kast, så var den der: Stangen buede, og havørreden gav en fin fight. Den kom tættere og tættere på, og snart gik det op for mig, at det langt fra var en på mindstemålet. Det var et stort og flot eksemplar. Den kom efter lidt tid i nettet, og så kunne jeg igen trække vejret.

– Jeg fik målt og vejet havørreden, og den var intet mindre en 63 cm med en vægt på 2,8 kg. Så nu er jeg blevet tændt på fiskeriet efter havørred med waders, men jeg ved også, at det nok bliver svært og få en ny PR, men det er det, som er målet nu. 

 

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This