– Jeg havde inviteret tre venner til at komme hjem til mig, så vi kunne få en lille fiskeuge sammen, fortæller Johannes Thorbjørn Hansen. – To af gutterne kom den 1. august og efter en hurtig bid kage, tog vi til åen. Vi ville bare lige nå at fiske et hurtigt stræk, før aftensmad, fordi vi ikke kunne vente.

– Da vi kommer ned til vandet, aftaler vi at fiske i frøhop, så vi hurtigere kan få dækket noget vand. Jeg sætter de to andre af ved noget vand, jeg virkelig tror på og går selv længere nedstrøms. Jeg ved fra tidligere erfaringer, at det er noget svært og sumpet vand, jeg går ned til, men troen er høj. Jeg fisker først med en FC Compact spinner, men jeg skifter efter 5 kast til en Mepps 4, og der skal ikke mange kast til, før en stor havørred hugger 1,5 meter fra fødderne af mig.

– Det går hurtigt op for mig, at det er en stor fisk, og jeg råber derfor til de andre. De er desværre allerede for langt væk til at kunne høre mig, så jeg må klare det selv. Fisken går dybt og gummibenene begynder at sætte ind, hvilket ikke gør det nemmere. Jeg får dog efter en relativ kort fight nettet fisken sikkert, og ådalens fugle letter hurtigt på grund af mit glædesbrøl, slutter han. Havørreden var 73 cm lang.

Har du selv været ude at fiske, så tøv ikke med at sende en lille historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 20 70 02 36. Vi ser frem til at høre fra dig.

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This