– Efter en svær tid med meget vind og ret store forskelle i vandstanden fra +60 til -60 centimeter, kom der endelig en god dag med lidt sol og kun +25-30 centimeter over normal vandstand, fortæller Allan Rasmussen. – I min optik var dette helt perfekt, så nu var det med at komme ud til pladsen.

– Vel ankommet på kysten så alt godt ud og efter 10 minutter kom den første fisk på lige over målet. Fem minutter efter fik jeg en flot blank på 47 centimeter, og så skulle der lige gå 10 minutter mere, før jeg fik en falder på 55 centimeter. Efter dette skete der ikke mere, og jeg fiskede omtrent 100 meter længere, hvorefter jeg gik tilbage, hvor der før var fisk. Her tog jeg lige præcis ét kast, for der var hug igen – og jeg kunne tydeligt mærke, at det ikke var en lille fisk. Havørreden, der huggede på en hvid kystwobler, var klar til landingen efter cirka 10 minutter. Den smukke fisk viste sig at være 67 centimeter lang, slutter han.

– Når du skal ud for at fiske havørred, er det der med at have styr på vejr, vind og ikke mindst vand virkelig vigtigt for at få succes. Lær hvordan du tjekker forholdene inden din kysttur i denne video, på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

Grejxperten

 

Det var på denne kystwobler, at Allan Rasmussen fangede sin flotte havørred på kysten.

Det var på denne kystwobler, at Allan Rasmussen fangede sin flotte havørred på kysten.

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This