– Tidligere på ugen købte jeg min første Sandeel kystwobler på 27gram, da jeg tror på, at store fisk også æder store byttedyr, beretter Henrik Sørensen. – I dag fiskede jeg så med den for første gang ´på den østsjællandske kyst – og hold nu op, hvor er den stor, når først den er bundet på linen og skal sendes afsted. Til at starte med troede jeg nok ikke helt på det alligevel, så efter en lille halv times fiskeri skiftede jeg til den i kan se på billedet – og for det ikke skal være løgn, så huggede fisken i første kast efter agnskiftet.

– Jeg var afsted i flyderingen, og hugget faldt cirka 250 meter fra kysten. Nå – da jeg så fileterede fisken her til aften, havde den en 16-17 cm tobis i halsen/spiserøret, og en Sandeel på 27 gram er 15 cm lang. Så nu tror jeg på den igen, når jeg fisker, hvor jeg ved, at der kan være store fisk.

– Havørreden var 65 centimeter og vejede 3,5 kilo

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

Selvom en kystwobler som denne Sandeel fra Savage Gear kan virke stor, har den faktisk den helt rigtige størrelse.

Selvom en kystwobler som denne Sandeel fra Savage Gear kan virke stor, har den faktisk den helt rigtige størrelse i forhold til en rigtig tobis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This