Efter tre weekender med nulture kom forløsningen. Ny personlig rekort med en græskarpe på hele 13.85 kilo. ALLE LYSTFISKERE KENDER DET. Nulture er ikke sjovt at blive ramt af. Man mister modet og alt ens grej bliver pludselig meget billigt til salg. Men en dag kommer forløsningen, man er i den syvende himmel og alle nulturene bliver glemt.

Det var hvad der skete for Christian R. Jacobsen fra Aalborg. Han er hardcore karpefisker og hans grej var blevet sat meget billigt til salg, hvis ikke det var for en forårsfed græskarpe, der blev ny personlig rekord lørdag den 17. maj. Han var taget til en sø i det nordjyske, hvor tre stænger hurtigt blev sat i bidmelderne og 10 minutter efter var der run for alle pengene. To karper kommer på land og han ligger sig selvtilfreds til ro i håb større fisk næste morgen.

Efter morgenmaden er der run på alle tre stænger og vildt panik hos Christian. De to af stængerne kommer under kontrol og den tredje må vente. Da den kun havde givet et lille bip fra sig, mener han ikke der er noget på. Men da han kommer over til stangen, efter en ulige kamp med de to andre karper, flyver der line af hjulet uden bidmelderen registrere det. Et resolut modhug og der er fast fisk. Efter en kort og tung kamp, kan han glædeligt løfte en ny pr. En flot græskarpe på hele 13,85 kilo fordelt på 98 centimeter. Turen og grejet var reddet med tre forskellige karpearter på land på bare 24 timer. Mon ikke nulturene er ovre?

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This