2013-10-04 – Den unge lystfisker , David Sølling Johnsen var i weekenden på geddesats i den lokale grusgrav.

– Vi var taget til en grusgrav 20 min fra Odense og havde aftalt at vi vi skulle overnatte der, fortæller David og fortsætter. – Efter 1½ times fiskeri besluttede min ven Max og jeg os for at tage et smut i gummibåden.

Vi kastede fra båden med en hvid wobler og efter 15-20 minutter fik jeg et rigtig godt hug og bad min ven om at slukke motoren. Vi fik fisken i syne og kunne godt se af den var for stor til at få op i båden, så vi måtte på land. Efter yderligere 20 minutters fight fik vi fisken på land og vejede den til 7,610 kilo. Efter vejning og et par billeder fik den sin frihed, slutter David på 14 år.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This