– Jeg har netop fanget en superflot havørred ude på Djursland, lyder det fra tyske Nico Bossen, der er i Danmark på ferie for at fiske efter havørred fra kysten. – Desværre har jeg ikke et godt foto, da det allerede var ved at blive mørkt, men hvad der kom ud af det, kan du se ovenfor.

– I løbet af dagen havde det være temmelig varmt, og der var overhovedet ingen vind. Netop derfor besluttede vi os for at give den gas med kystfluestængerne hen under aften. Jeg havde set nogle fisk jage, men kunne desværre ikke kaste ud til dem med min fluestang. Jeg fangede en lille torsk, hvorefter jeg skiftede min flue til en lille hundestejleimitation. I det samme jeg kastede ud, fik jeg det vildeste hug fra en storørred, som jeg godt nok først lige troede var en større torsk. Lige indtil den gik fuldstændig fra af vandet altså. Herefter var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg havde for enden af min flueline.

– Efter en god, vild fight på min klasse fem fluestang, kunne min kone lande den flotte havørred med nettet, og vi var virkelig glade, da vi så hvor stor ørreden rent faktisk var.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This