– Min far og jeg var forleden på en geddefluetur i pontonbåden, beretter Malthe Wisler. – – På grund af både natte- og dagsfrost var taktikken at fiske dybt og langsomt. Efter kun en halv times fiskeri strammede linen langsomt op, og ved tilslaget kunne jeg mærke, at noget meget tungt havde taget min flue. Aldrig har jeg set min #6 flexe i bund, som den gjorde. Fisken fightede roligt, tungt og dybt – og efter en udramatisk fight kunne jeg lande min nye PR på 110 cm og 10,6 kg. Dagen bød kun på en mindre fisk mere til mig samt to til min far. Der skal kæmpes for dem her i kulden, men hvad gør det, når resultatet er en fisk af den kaliber. Hvis I vil følge med i mit fiskeri, kan det gøres her, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This