2013-10-29 – Kevin Hansen fra Nordborg er en sjælden gæst langs de danske kyster, men det kan denne oplevelse måske lave om på.

– Nu er jeg ikke den største kystfisker, men jeg havde alligevel besluttet mig for at tage en hel dag på kysten, fortæller Kevin. – Fiskedagen skulle bruges på Østkysten af Als og sikke et fint blæsevejr det var.

Jeg startede lige så roligt og fiskede vandet af, både langs kanten og længere ude, men til ingen nytte. Efter jeg har vadet godt fire kilometer med et billigt hjul, som gik meget stramt, besluttede jeg at vende næsen hjem ad. Jeg fiskede hele strækket tilbage, hvor der blev prøvet med blink, fluer og wobler, men intet ville hugge.

Da jeg kom til et lavt stræk med en del muslinger, prøvede jeg en pink Savage Gear spinner i str. 3 og så huggede en super fin havørred. Fisken fightede godt og var enormt smuk, da den kom ind.

Det hele går ligesom op i en højere enhed, når en fantastisk fisk hugger på trods af at man har slidt sin krop ihjel, slutter Kevin og tilføjer at det godt kan være han bliver kystfisker for alvor.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This