– Efter en uge med høje temperaturer og svage vinde, så det endelig ud til at vejret skiftede til mere ustadigt og godt karpevejr, fortæller Martin Olsen. – Regn og stærkere vinde skulle passere Danmark i den kommende weekend, så turen blev derfor hurtigt arrangeret, og en fridag fredag blev planlagt, så der var god tid til at opspore storkarpen!

– Det var så ikke helt med i planen, at fredagen blev lavet om fra bygevejr til, at de nu lovede 50-70 mm regn. Fredagen blev derfor en af de længere dage i teltet, da det regnede uafbrudt i 11 timer.
Men som regel bliver alt godt, til den som holder ud. Og det slog absolut heller ikke fejl denne gang, for da regnen havde lagt sig hen under aftenen, blev der hurtigt rigget om: Friske Spicy Spuid boilies fra CFC-bait blev monteret og taklerne lagt ud igen på de samme spots, som havde været fisketomme det sidste døgn.

– Men troen på, at det ville give fisk, var der stadig, og klokken et om natten var der bud på midterstangen, der var lagt ud på 1,5 m vand.  Her kunne det hurtigt mærkes, at det var en af de tungere fisk, der havde samlet agnen op, så efter en længere fight med flere laaaange tunge udløb gled den smukkeste store efterårskarpe på 16,7 kilo ind over net kanten. Det var helt klart en af søens største fisk!

 

https://www.friluftsland.dk/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This