– Hej Fisk & Fri. Jeg har lige taget denne overspringer på 68 cm på Reersø kl 16 i går, fortæller Mark Appelby. – Mit fiskeri startede en god time, inden det blev mørkt, og planen var, at jeg ville nå at fiske så meget af vestsiden af, inden det blev mørkt. Vinden var 6-8 m/s og kom fra nord, hvilket plejer at være godt her.

– De første 45 minutter mærkede jeg intet, selvom jeg fiskede med mit favoritblink i rå. Jeg satte mig derfor hurtigt og ville skifte til noget mørkere, inden mørket faldt på. Valget faldt på en Westin D360 på 18 gram i rød/sort. Jeg har tit held med den farve i lidt hårdt vejr, hvor den kaster godt og kommer godt ned i vandsøjlen. Efter få kast oppe fra stranden fik jeg en lille grønlænder på 35 cm. De næste 200 meter mærkede jeg ikke noget. Men – pludselig i et spinstop kunne jeg mærke noget rigtig stort. Det var kun 5-7 meter ude i vandet, og havørreden startede med to lange udløb. Da jeg fik den tæt på stranden igen, begyndte den at springe ud af vandet gentagne gange, men til sidst fik jeg heldigvis kanet den op på stranden i en stor bølge, hvorefter jeg smed mig ned bag den på knæ – så den ikke kunne slippe fri. Alt i alt en fed dag på Reersø. Jeg er en glad mand! 

 

Hvidovre Sport

 

Mark Appelby med sin flotte havørred fra Reersø.

                                                              Mark Appelby med sin flotte havørred fra Reersø.

    Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This