– Egentlig var vejret ikke det bedste til kysten her den anden dag, fortæller Frank Hagelund. – Luften 2 grader og vandet var blot 1 grad. Det regnede, men ud skulle jeg. Jeg valgte at fiske med et F-22 blink, der har en evne til at flakse lækkert ved meget korte spinstop samt fiske meget effektivt over lavere vand.

– Efter kort tid var der en følger, så det var lidt rart at vide, at der alligevel var fisk i vandet! Efter 30 minutter huggede en fin fisk langt ude efter et spinstop. Den smukke havørred gav to flotte spring, og leverede en dejlig fight med kamp til stregen. Jeg fisker med to springringe mellem str.6 krog og min F22, hvilket gør, at jeg sjældent mister fisk, når først de er kroget.

Havørreden var en flot fisk på 57 cm, som passede perfekt til grillen, men de øvrige mindre fisk jeg fik den dag, svømmer stadig rundt derude, så de kan få lov at vokse sig større til en anden god gang…

 

Hvidovre Sport

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This