04-04-2008 – ANDERS HEBERG var den 10. marts på fisketur i Roskilde fjord. Sandskredet i bunden af Roskilde Fjord, skulle endnu engang afprøves, denne gang med et nyt TMF blink i en ny rød farve, indkøbt hos Lystfisker Hjørnet, fortæller Anders Heberg. Det var en super god dag med masser af fisk i overfladen. Enkelte fisk var også interesseret i mine blink og efter 3 missede efterfølgere, fik jeg et super hårdt hug helt ude i kastet, cirka 70 meter fra land. Herefter stak fisken af i et udløb på 20-30 meter, så bremsen hylede og jeg var nødt til at stramme allerede stramme bremse yderligere. Efter godt 20 minutter kunne jeg nette den super flotte blanke havørred på 5,1 kilo. Jeg var meget tilfreds med en super dag og en super fisk, slutter Anders Heberg.

Har du også være ude og fiske så sendt et billede og en rapport til cs@fiskogfri.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This