Det kan være skadeligt at fiske for meget, for det kan give tennisalbue… Sådan en havde Milivoj Saric her den anden dag, men på trods af skavankerne, måtte han bare en til tur ud på kysten med sin nye stang:

– Jeg skulle lige ud og tjekke, om min albue kunne holde til 2-3 timer, fortæller han. – Jeg nåede dog desværre hurtigt at konstatere, at det kunne den ikke, så jeg opgav allerede efter en enkelt times fiskeri, hvor jeg fik ondt i armen.

– Det var første gang, at jeg skulle prøve min nye fede Westin W10 stang. Stangen er bare helt fantastisk at kaste samt fighte fisk med, så det var i hvert fald ikke dens skyld, at jeg fik ondt i armen. Den korte tur gav denne flotte tyksak på 54 cm samt en store falder, som selvfølgelig blev sat ud igen… Vandet er stadig meget koldt med en temperatur på omkring 1,5 grader langs den østsjællandske kyst, slutter han. Fiskene huggede på et F-22 blink i 26 gram umalet.

Har du selv været på kysten, så send os din beretning om turen med et godt foto af fangsten til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This