aborre-kogeFatih Berk fra Købe var forleden i den lokale å for at fange lidt aborre og her fik han en fin en af slagsen.

– Vi havde fisket i omkring en time, og var ved at smutte, beretter Fatih. – Jeg valgte i stedet at skifte plads, mens lillebror blev ved gangbroen. Vi har altid en lille konkurrence kørende, om hvem der fanger flest fisk. En ørred tæller for to fisk, mens resten for en.


Men efter jeg gik over til det nye spot, sænkede jeg forsigtigt blyet ned til bunden. Der skete intet de første 10min, men så kunne jeg se spidsen på stangen bevæge sig. Det er nok bare skaller tænkte jeg, og ventede lidt, men så tog dyret sgu fat, og krogede sig selv. Jeg greb stangen og gav et lille modhug, og begyndte at rulle langsomt ind. Fisken gik mod bunden, men blev i området hvor den havde taget ormen.

Min lillebror kom løbende med nettet og var klar til at tage fisken. Og mig som troede jeg havde fået en havørred og jublede, måtte se sandheden i øjnene. Bare en aborre, men stadigvæk var det fedt, da den var stor.

Fisken blev selvfølgelig sat ud igen, slutter Fatih og tilføjer at han genudsætter alle fisk, undtagen ørred.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This