– Vinden stod hårdt i ryggen på mig, så vandet riflede end del, og vandstanden var cirka 20 centimeter over det normale i området, hvor jeg fiskede, fortæller Jonas Holmgaard fra den åbne østsjællandske kyst i dag. – Vandet var sprit klart. Jeg var taget ud alene i morges for at kunne gå for mig selv, og efter halvanden times ihærdigt fiskeri faldt hugget stenhårdt og brutalt på kanten af revet kl. 10.30, fortæller Jonas – Et splitsekund efter gik den fri af vandet, hvorefter den gik dybt under to-tre lange udløb, inden jeg til sidst kunne ånde lettet op, da den gled sikkert i nettet.

Fisken, som var 3,1kilo og 66 centimeter, huggede på en 19 grams Sandeel i kobber, og den er helt klart en af de flotteste fisk, som jeg har fanget, slutter Jonas sin beretning til Fisk & Fri

Har du også gjort en god fangst, så tøv ikke med at sende en sms til Jens Bursell på 30 70 02 36 i det samme den er landet og fortæl om fangsten, så vi kan vise din fangst her på siden, mens fisken stadig er våd.

 

Hvidovre Sport Black Friday

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This