Pia Poulsen med den enormt flotte regnbueørred på 7,4 kilo fra Hove Put & Take.

27-11-11 – DE KVINDER DER BLIVER BIDT af fiskeriet – de kan som ofte noget, som mændene ikke kan. Det er Pia Poulsen er meget godt eksempel på. Hun begyndte sin lystfiskerkarriere for knap to år siden – og siden da har tingene taget fart.

Det startede med en havstang, som var ubrugelig. Hun fangede ikke noget, og som et plaster på såret fik en 9′ stang med et Shimano hjul af kærresten, der indtil da havde stået ved siden af hende og havde taget alle fangsterne. Men nu er rollerne byttet om. Et godt eksempel er fra den 20. november.

– Min kæreste har siden fortrudt denne gave mange, mange gange for, hvad han ikke vidste, var, at jeg blev hans værste konkurrent. Jeg fanger stort set altid flest – og størst fisk. Og denne gang blev det også min største fisk til dato. Jeg gik fra en rekord på 3,4 til 7,4 kilo. Dette pragteksemplar af en regnbueørred tog jeg i Hove Put and Take på deres nye flydebro med min lidt pigeagtige Powerbait i cerise/orange, med et gult bobleflåd og en trekrog i str. 12, fortæller storfangeren Pia Poulsen og fortsætter.

– Jeg fangede den i overfladen og blev noget overrasket, da jeg så, at det var en ordentlig kleppert. Den kæmpede som en vild i 15 minutter og blev ved med at dykke ned i dybet, hver gang den kom op til overfladen. Mine arme syrede godt til, men fisken blev træt, og til sidst lykkedes det mig at få den i nettet. Stolt og meget lettet, slutter Pia sin fantastiske beretning.

Det er ikke så nemt for mændene, når kvinderne får taget på fiskeriet. Og mon ikke der bliver flere dueller mellem de to? Jo, det tror vi nok, at der gør!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This