– Efter successen med den første store spejlkarpe på 24,2, den store skælkarpe på 25,6 og græskarpen tidlig i går morges på 20,3 kilo vidste vi ikke helt hvad dagen i dag ville bringe os, fortæller Reijn Højsgaard. – Græskarpen blev landet i dårligt vejr med regn og hård vind og gjorde alt hvad en græskarpe plejer at gøre: være sindsyg!! Men den kom i nettet og vejede 20,2. Derefter her i dag var vi noget spændte på, hvordan det ville gå. Kl. 14.15 fik jeg en spejler på 14,4 kilo, og så i et double hook-up med min ven får jeg så én tyk fed spejlkarpe på 20,3 på den stang, som overhovedet ikke givet nogen bid endnu hele ugen indtil nu. Min ven Kevins fisk vejer 15,1 kilo. 20 minutter senere fanger han så på én de andre stænger – en flot spejlkarpe på 21.5 kilo. Nu har jeg fire fisk over 20 kilo, og min ven har 2 over. Jeg har nu 7 fisk i alt og min ven 12, slutter han sin rapport fra bivyen i Polen.

Har du selv været ud at lufte stængerne, hører vi meget gerne fra dig på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

GrejXperten

 

Reijn med sin flotte 20.3 kilos karpe fra Polen.

Reijn med sin flotte 20.3 kilos karpe fra Polen.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This