7.8.2011 – ROSKILDE OG OMEGNS LYSTFISKERKLUB har besluttet at gøre en indsats for at øge ørredbestanden i de åløb som omkranser og har udløb i Roskilde Fjord.

Dette gøres blandt andet ved at forbedre de fysiske forhold så ørredsmolten har større overlevelsesmuligheder i åløbene. Det kan være oprensning af åen og udlægning af gydegrus samt skjulesten, og resultatet af dette arbejde gør at bliver endnu større mulighed for at fange ørreder i Roskilde Fjord. Som start på projektet har foreningen valgt Geddesbækrenden. Det er en spændende å, der blandt andet løber igennem Roskilde Golfklub. Her udsættes der hvert år ørredsmolt og her er der brug for en oprydning af grene, sten, osv.

Foreningen har brug for din hjælp og støtte i dette arbejde, hvor du samtidig har mulighed for at få indsigt i dette spændende projekt. Du kan hjælpe til lørdag den 13. august 2011 fra klokken 9 til 12. Mødestedet er Matrielgården ved Roskilde Golfklub. Husk praktisk tøj, gummistøvler og et par arbejdshandsker samt eventuelt en madpakke. ROLK sørger for forfriskninger og kage.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This