Denne aborre på 50,5 centimeter er Sonny Wetters nye personlige aborrerekord. Alt i alt – en flot, flot fisk.

I GÅR HAVDE vi en flot aborre fra en lokal sø ved Brande, og i dag har vi en endnu større en fra Fårup sø. Det er Sonny Wetter, der sammen med makkeren Henning Jørgensen fiskede fra båd den 20. juli. Målet var gedder og, selvfølgelig, andre rovfisk, som Sonny så kækt fortæller. Og det blev en fantastisk dag, med mange, mange gode fangster.

– Jeg får efter et par landede gedder, et solidt hug, hvilket jeg bestemt regner for at være en gedde mere, men jeg mærker hurtigt, at fisken kaster vildt med hovedet. Og jeg siger til Henning: Jeg tror sgu det er en god aborre, fortæller Sonny.

Efter tre-fire minutters kamp lander han et monster af en aborre på 50,5 centimeter lang og 2.05 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This