Ivan med en pæn skrubbe på 1,3 kilo fanget ud for Langeland.13.10.10 – FISKERIET efter fladfisk er på sit højeste for tiden, og netop derfor har den lille sydvestjyske fiskeklub, "Kystfiskerne", fra Gørding været en tur til Langeland på fiskeri efter fladfisk.

Velankomne til Langeland efter en køretur i det disede morgenvejr var alle folk klar til at fange fisk, og da de sejlede ud med kutteren var der kun lette bølger på vandet og lidt strøm. Der var mange både på vandet på dagen, da det ikke det ikke

Kurt fangede også denne ising på 0,5 kilo.var muligt at sejle ud fra Bagenkop på grund af en brand på færgen. En rigtig god dag blev det til – den største fisk i båden var en skrubbe på 1,3 kilo fanget af Ivan. Vagn fik en skrubbe på 0,61 kilo, Lasse en på 1,04 kilo og Kurt en på 1,1 kilo samt en ising på 0,5 kilo, og derudover blev der fanget mange og store fisk.

I mens fiskerne fik en pølse med vand blev der i en af de andre både landet en rigtig god fisk, men størrelsen blev desværre ikke bekræftet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This