For seks år siden lancerede Fishing Zealand konkurrencen Fjordlandet Open, som var Danmarks første catch & release konkurrence efter havørreder. Sådan lyder en udmelding fra Fishing Zealand, der nu har valgt at give fiskeforeninger eller andre interesserede, muligheden for at føre stafetten videre.

– I den kommende tid, vil Fishing Zealand fokusere på at søsætte og drive andre nye tiltag og events, fortsætter udmeldingen. – Disse initiativer vil bl.a. bygge på feedback fra tidligere deltagere og samarbejdspartnere, som har udtrykt ønsker om mere praktisk vidensdeling/læring, og et øget fokus på det kammeratlige og hyggebetonede fiske-fællesskab. Helt konkret arbejdes der bl.a. på en fælles fiske-weekend, hvor ovenstående ønsker vil blive repræsenteret og udøvet i fuldt flor. Der sigtes endvidere efter, at kommende events, i højere grad kan imødekomme forskellene på deltagernes alder og erfaringsniveau. Vi er entusiastiske omkring de kommende events og tiltag – og vi vil glæde os til at facilitere noget, som alle med fælles fiskeri- og naturinteresse kan mødes omkring. Hold derfor øje med vores blog for de kommende nyheder, events og aktiviteter, slutter de.

Fishing Zealands sekretariat hører derfor gerne fra folk, der har lyst til at følge op på traditionerne med konkurrencen, og de bidrager gerne med knowhow og erfaringer i opstartsfasen.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This