Anders Jakobsen tog til Limfjorden, hvor han fangede denne flotte havørred på 4,0 kilo på 15 grams Filur i grå/sort.

11-10-2012 – DET VAR egentlig bare meningen, at Anders Jakobsen fra Skive den 26. september blot ville tage en lille hurtig tur til kysten efter arbejde. Han havde hørt, at havørrederne var vågnet op i fjorden igen efter mange døde måneder.

– Allerede i første kast fanger jeg en havørred, på 43 centimeter. Jeg bliver rigtig glad, da det er den første havørred jeg har taget ved kysten i godt et år. Jeg genudsætter fisken, og fisker videre. Efter en time, hvor jeg har set en masse fisk, men dog ikke mærket noget, falder dagens andet hug. Det er en stærk fisk, som hugger kun 2 meter fra kysten. Den trækker hurtigt ud på dybere vand. Jeg har svært ved at få den til at give op, men efter en god lang fight, får jeg landet min hidtil største Havørred, på 4,0 kilo, fortæller Anders.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This