Onsdag den 1 marts kl. 19.00 afholder Fiskeringen i samarbejde med Sport Dres grejauktion i Nærum Fiskeklubs lokaler under Skovly Skolen, Borgmester Schneidersvej 40, 2840 Holte. Der er eftersyn af de udbudte emner fra ca. kl. 18.15. Auktionslister vil ligge på Fiskeringens Facebook side fra d. 27 februar.

Du kan indlevere dine effekter til Kris i Sport Dres på Frederikssundsvej 50, 2400 København NV i perioden 6 februar til 23 februar, begge dage inklusive. Venligst medbring en liste med navn på de enkelte effekter. Alle er velkomne til at indlevere, også ikke medlemmer af Fiskeringen.

– Vi ønsker kun velfungerende og ordentligt grej, så sorter venligst i sagerne inden du indlevere dem, lyder det fra arrangørerne. – Auktions udvalget forbeholder sig retten, til at lade ting udgå inden auktionen. Man har mulighed for at sætte en mindste pris, dog kun på max. 10 % af varerne. Der vil være en provision på 15% af salget til Fiskeringen, som sælger betaler. Har du behov for yderlige info, skriv til kris@fiskeringen.dk Auktionen er åben for alle.Budstep minimum 20 kr.

Betalingen under auktionen sker ved MobilePay eller kontanter og foretages ved hvert enkelt køb.
Deltagere ved auktionen skal have et købernummer for at kunne byde. Nummeret udleveres ved indgangen. Der er gratis adgang, og der kan købes øl samt vand.

HUSK SIDSTE INDLEVERINGSDAG, TORSDAG D. 23 FEBRUAR.

 

Friluftsland

 

Fiskeringen

 

Sportdres

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This