14.10.2011 – FISK & FRI arrangerer sammen med Atlantik Travel en række læserrejser til nogle af verdens bedste fiskevande. Uanset om du er til Big Game fiskeri i Mexico, ørredfiskeri på Grønland eller laksefiskeri på Island eller i Alaska kan du finde en rejse der passer til dine fiskedrømme. På Fisk & Fri’s læserrejser kan du sammen med ligesindede få dine fiskedrømme opfyldt.

VÆK FRA VINTERENS KULDE?

Mexico – Zihuatanejo

Tequila, tacos og tunge fights. Sol, springende sailfish og svalende drinks. Med andre ord: big game fiskeri i Mexico. De fleste lystfiskere drømmer om bare én gang i deres liv at prøve kræfter med havets storvildt under tropiske himmelstrøg. På den mexicanske stillehavskyst, i Zihuatanejo, kan man opleve et fantastisk Big Game fiskeri til en fornuftig pris.

Afrejse 15. januar 2012 – 11 dage / 7 båddage

Pris: 12.795,- kr. + fly (ca. 7.000,- kr)

» Læs mere

Indien – Andamanerne

Hvis smukke sandstrande kombineret med tropisk saltvandsfiskeri med masser af benhårde fightere er noget for dig? Andamanerne er et paradis for den der vil teste sit udstyr til den yderste grænse, og hvis udstyret holder, er det egne kræfter der kommer på prøve, når en 50 punds giant trevally har taget popperen i et skumsprøjt der mest af alt minder om et klaver der er smidt ned fra 5 sal. Andamanerne har ikke bare et fantastisk fiskeri, men også skønne sandstrande, koralrev og vild regnskov. Vi arrangere individuelle rejser (fra 6.995,- + fly), men har arrangeret en minigrupperejse i februar 2012.

Afrejse 19. februar 2012 – 12 dage / 7 båddage (grupperejse)

Pris: 10.995,- kr. + fly (ca. 7-8.200,- kr)

» Læs mere

OPLEV ALASKAS VILDMARK

Alaska – Fish Creek Cabins

Bo i egen hytte i Alaskas vildmark. Fisk & Fri og Atlantik Travel tilbyder vores kunder muligheden for at bo i hyggelige hytter midt i Alaskas vildmark. Hytterne er enkle, men ligger fantastisk lige ud til den mægtige Talkeetna River. Hytterne ligger hvor Fish Creek løber ud i Talkeetna og få hundrede meter fra Chunilna Creek. Fiskeriet starter lige uden for døren, men generelt skal man være indstillet på at gå lidt på denne tur. Der kan fiskes efter kongelaks og sølvlaks samt rødlaks, hundelaks pukkellaks, fjeldørred og regnbueørred. Elven er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri. Vi arrangerer en grupperejse efter kongelaks i juli samt individuelle rejse gennem hele sæsonen.

Afrejse 5. juli 2012 – 8 dage / 6+ fiskedage (grupperejse)

Pris: 9.995,- kr. + fly (ca. 7.500,- kr.)

» Læs mere

Alaska – Chunilna Creek

Tag med på dit livs fiskeeventyr til Chunilna Creek, der er en af Alaskas bedste lakseelve. Fisk og Fri og Atlantik Travel tilbyder vores kunder en enestående mulighed for at bo på en komfortabel fiskelodge midt i Alaskas vildmark, kun få meter fra elven. Chunilna Creek er en mindre, men stabil og klarvandet, flod med stor opgang af kongelaks, sølvlaks samt god opgang af hundelaks og pukkellaks. Derudover er der et fantastisk fiskeri efter fjeldørred, regnbueørred og enkelte stallinger. Elven er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri. Vi arrangerer en grupperejse efter sølvlaks i august samt individuelle rejse gennem hele sæsonen.

Afrejse 25. august 2012 – 8 dage / 6+ fiskedage (grupperejse)

Pris: 16.795,- kr. + fly (ca. 7.500,- kr.)

» Læs mere

FLUEFISKERI EFTER LAKS? – NORGE ELLER ISLAND? – ERFAREN ELLER NYBEGYNDER?

Island – Jokla River

Drømmer du om at fiske lakse i det forjættede Island, så tag med Fisk og Fri i august 2012. Jorkla River ligger i det nordøstlige Island og er med sine mange lækre tilløb en super lækker lakseelv, som vi pt. anbefaler som "bedste islandske lakseelv, for pengene". Den har en meget stabil vandføring og når andre islandske elve er helt tørlagte fisker Jokla stadig godt. Men skynd dig for der er kun et begrænset antal stænger…

Afrejse 18. august 2012 – 7 dage / 6 fiskedage

Pris: 14.995,- kr. + fly (delt stang)

» Læs mere

Norge – Laksefiskerskolen

Tag med Fisk & Fri på laksefiskerskole i Mandalselven – en klassiker blandt norske lakseelven. Laksefiskerskolen ligger i uge 27 og er åben for både flue- og spinnefisker. Der er to guider med på turen. De er begge meget erfarne fluefiskere og kasteinstruktører, og der vil derfor være god mulighed for både at lære at fiske laks og kaste med flue. Laksefiskerskolen er ikke bare laksefiskeri, men også socialt samvær blandt ligesindede.

Afrejse 7. juli 2012 – 7 dage / 6 fiskedage + 1 intro dag

Pris: 6.995,- kr.

» Læs mere

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This