5.2.11 – OPLEV DIT LIVS muligvis vildeste havfiskeri når Jagt & Fiskerimagasinet i København arrangerer en drømmefiskerejse til Panama. Panama er et mekka for lystfiskere med saltvand i blodet og som har en trang til store, hårdfightende tropiske fiskearter!

Fiskeriet veksler mellem speed-jigging, popperfiskeri og eventuelt fluefisker – alt efter hvad man måtte ønske – og foregår fra store, hurtiggående motorbåde med guide og skibsdreng. Med de topriggede både kan opleve et hæsblæsende fiskeri efter enorme roosterfish, der kan veje over 100 pund, store cubera snappere, drønstærke amberjacks, gulfinnet tun og mange andre arter, der sætter grejet og ikke mindst fysikken på prøve.

Rejsen er bestilt gennem danske Get Away Tours som har arrangereret fiskerejser dertil de seneste to år med stor succes. Fiskerejsen byder på 6 fulde fiskedage og 8 overnatninger med tilkøb af 1-2 ekstra fiskedage. Andreas Holm Nielsen er med som turleder.

Prisen er 19.200 kroner inklusiv fuld forplejning på nær drikkevarer og eksklusiv flybilleter. Læs mere på Jagt & Fiskeri­magasinets hjemmeside.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This