Både Marks på 12,5 kilo og Michaels på 13,8 kilo blev taget på en Bomber Wobler A15 blå/gul med prikker fra Trolling Centrum.NÅR DER ER TROLLINGBLOD i familien, så kan man hurtigt få lært lektien. Det var, hvad der skete for Mark på 11 år, hvis far ikke er helt ukendt i trollingkredse. Det er nemling Michael Koldtoft fra Trolling Centrum.

Den 5. april var der afgang:

– Jeg skulle have min første laks, så da min far kom og sagde, at de havde lovet vindstille og solskin på en fredag var jeg helt vild. Vi havde trollet to-tre timer, da den ene sideplaner gik, og jeg kunne begynde at fighte min første laks, fortæller Mark og fortsætter.

– Det gik rigtig fint.. Mens jeg var i gang med at få fisken ind til båden, kom der et ordenligt brøl fra den stang, som min far kalder tyven, og min far sagde, at nu havde jeg dobbelthug. Vi fik hurtigt nettet den første fisk som vejede 3,5 kilo.

– Så kunne jeg gå i gang med den næste fisk. Den var noget hårdere at hive ind og det tog mig ca. 25 min. før den var helt inde, og tro mig, så stak den af igen, og jeg kunne begynde forfra.

– Nå men til sidst, en time senere og med meget lange arme kunne min far heldigvis nette den og en kæmpe fisk kom op.

– Så i løbet af en time gik jeg fra ingen laks til én på 3,5 kilo og så til én på 12,5 kilo. Resten af de fisk der kom ind i løbet af dagen blev overladt til min far og han kunne blandt andet hive en +10 og én på 13,8 kilo op, slutter unge Mark.

Det er jo en debut alle drømmer om at få – tillykke med det!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This