Lystfiskeri er en oplevelse for alle store som små, og d.6.juni kan alle være med, når der skal fiskes i Snabe Igelsø. Foto: Rune Hauskov Kristiansen

"FIND FISKESTANGEN FREM og tag med ud og fisk!" sådan lyder opfordringen fra biolog Rune Hauskov Kristiansen fra Skov- og Naturstyrelsen Søhøjlandet, der på søndag den 6. juni inviterer alle lystefiskespirer med til fiskekonkurrence i Snabe Igelsø.

Der præmier til de heldige, der fanger den største gedde og den største aborre, og det er helt gratis at deltage. Men husk nu at indløse det lovpligtige fisketegn, hvis du er mellem 18 og 65 år gammel. Alle deltagere må kun bruge én fiskestang af gangen.

"Normalt er det forbudt at fiske i Snabe Igelsø, der er en helt usædvanlig sø med meget klart vand beliggende i flotte omgivelser. Søen er blandt andet kendt for tvepibet lobelie der vokser i vandkanten, og som kun findes i de reneste søer i Danmark" siger Rune Hauskov Kristiansen og fortæller endvidere "at vi med fiskekonkurrencen ønsker at få trukket folk ud i naturen for at give dem nogle gode oplevelser"

Vi mødes ved Vrads Station kl. 14.00 og går i samlet flok fra stationen og ind til Snabe Igelsø. Fiskekonkurrencen slutter kl. 16.30 hvor præmierne overrækkes.

Se evt. turfolderen på: http://www.skovognatur.dk/Udgivelser/Foldere/Vejledning/UdSoehoejlandet.htm.

Yderligere oplysninger:  Rune Hauskov Kristiansen 40 28 05 74    

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This