tangeVi gentager successen!
Tange Sø indeholder noget af Danmarks bedste fiskevand for geddeentusiaster og fisketurister. Derfor holder vi Igen i år den store catch’n’release gedde-konkurrence med store præmier. Det foregår lørdag den 3. oktober fra 04.00 til 16.00, og det er gratis at deltage. Bag konkurrencen står Tangeværket Gudenåcentralen og Foreningen til Bevarelse af Tange Sø.

Jarl Gorridsen var med til at arrangere konkurrence i 2014, og han siger: ”sidste år prøvede vi for første gang at afholde en større åben gedde-konkurrence i søen. Det blev en kæmpe succes. 170 ferskvands-entusiaster fra hele Danmark deltog – mange kom aftenen i forvejen og overnattede på den meget velegnede plads ”Ans Søbred”, hvor der både er shelters, bålhus og plads til telt”.

I løbet af dagen blev der fanget ca. 800-1000 gedder (estimeret). Vinderfisken var 105,5 cm. Der blev ligeledes fanget suder, aborre, skaller, laks, ål og brasen. Alle de største fisk indenfor hver deres art fik en præmie – men gedderne er konkurrencens tema. Derfor er der også i år fine præmier til de største fisk:
• Gavekort på 5.000 kroner for længste gedde
• Gavekort på 2.500 kroner for næst-længste gedde
• Gavekort på 1.000 kroner for tredie-længste gedde
• Gavekort på 1.000 kroner for største laks
• Grej-pakker á værdi ca. 500 kroner for største fisk indenfor andre arter
”Mange entusiaster fortæller mig, at søen er en af landets bedste farvande for gedder, så jeg forventer også i år en stor deltagelse og en fantastisk dag. Vi får også en pølsevogn samt en af de lokale grej-forhandlere med masser af gode tilbud på pladsen”, siger Jarl Gorridsen.

Fakta

Tid: Den 03. okt 2015. kl. 4:00-16:00. Præmieoverrækkelse på Ans Søbred kl. ca. kl. 16.00

Deltagerbevis: Udleveres på Ans Søbred fra 03.30 – GRATIS

Isætningssteder: Ans Søbred/Ans Sejlklub og Gudenåcentralens Erhvervsfisker. Tangeværket

Arrangør: Gudenaacentralen og Foreningen til Bevarelse af Tange Sø

Læs mere på www.tangesoe.dk – eller Facebook: ”Bevar Tange Sø”

Mere info:
Jarl Gorridsen (Tlf.: 53 61 46 61, mail jarlgorridsen@gmail.com)

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This