Michael Sørensen (t.h.) vandt førstepladsen i Tivolis fiskekonkurrence med en karpe på 5,5 kilo. På andenpladsen kom Lars Rytter (midten) med en spejlkarpe på 5,34 kilo og på trediepladsen kom Brian Kristensen (t.v.) med en flot koikarpe. Foto: Torben Plank

Michael Sørensen med sin vinderfisk. Foto: Torben Plank11.9.2011 – DEN FØRSTE FISKE­KONKURRENCE på tid blev i går, lørdag den 10. september 2011, afholdt i Tivoli Søen. Vinderen blev Michael Sørensen fra Herlev, som fangede en velnæret skælkarpe på 5,5 kilo. Hermed kan han kalde sig vinder af Tivolis lysfiskerkonkurrence 2011, som for første gang blev afholdt i forbindelse med Fiskefestival i Tivoli, der kører til og med den 14. september.

I alt 30 lystfiskere smed på slaget 12.00 krogene i Tivoli Søen og herefter havde de præcis en time at fiske i. Der gik nu heller ikke lang tid før karperne viste interesse. I løbet af de ti første minutter blev der landet 15 karper! Der var deltagelse af lystfiskere fra det meste af landet og langt de fleste fik en karpe på krogen. Vinderen Michael Sørensen siger: – Min plan var, at jeg så hurtigt som muligt fik kastet krogen i vandet. Jeg ved, at i en sø som Tivolis bliver karperne allerede efter 5 minutter hurtigt klogere og mere forsigtige, når de først har opdaget en eller fem fra flokken er væk. Det tog mig kun 10 minutter så havde jeg vinderen på krogen, fortæller den glade vinder.

– Det gik helt som forventet og de store karper, der ikke er vant til snedige lystfiskere bed lystigt på. Den gamle rekord lød på en karpe på 15 kilo og den blev desværre ikke slået, men så er der jo basis for en ny konkurrence. Nu er karperne tilbage i søen og mon ikke de også har haft en begivenhedsrig dag, fortæller Lasse Due Andersen, Kurator for Tivolis Akvarium, der havde trukket lod blandt 400 lystfiskere som havde tilmeldt sig konkurrencen.

De tre bedste lystfiskere blev belønnet med billetter til musicalen Elsk Mig i Nat X-Mas, der kan ses i Koncertsalen i Tivoli fra den 11. november 2011. Michael Sørensen fra Herlev vandt som nævnt førstepladsen med en karpe på 5,5 kilo. På andenpladsen kom Lars Rytter fra Maribo, der fik 3 karper, hvoraf den største var en spejlkarpe på 5,34 kilo, og på trediepladsen kom Brian Kristensen med en flot koikarpe.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This