Her i weekenden afholder KÅS stor fiskekonkurrence i Karup Å – og en af deltagerne er Rasmus Wølck:

– Jeg har haft en fin start på Karup Å konkurrencen, fortæller han. – Morgenen startede helt super med, at Simon og jeg gik stækket ned over med flue. Vi havde dog kun nogle få fisk ude og markere til fluen. Da vi ramte enden af stykket, besluttede jeg mig for at gå op og hente min spinnestang, for ørrederne skulle lige have mulighederne for at beslutte sig for at hugge spinneren.

– Da vi nåede enden af stykket igen tog jeg lige et sidste kast til modsatte bred og… BOOOM – så var der hug omgående. Havørreden kom af vandet med det samme, og vi kunne se, at det var en fin fisk. Havørreden fik derfor lov til at gøre arbejdet færdigt, hvorefter min makker Simon kunne nette den. Glæden brød ud med det samme, den var i sikkerhed, for det var en super flot samt frisk havørred på 61 cm og 2,85 kg, der havde taget min Mepps 4 spinner i kobber.

 

Hvidovre Sport

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This