– Torsdag aften valgte jeg at tage til klubaften i Fiskeklub København, fortæller Valdemar Floutrup. – Det er altid hyggeligt, så jeg regnede med en helt stille og rolig aften ved slusen. Jeg startede ud med at fiske lidt kutlinger og andre småfisk. Nogle af de andre fiskede lidt ørred og torsk. Men eftersom, at der ikke skete vildt meget, valgte vi at rykke over på den anden side af Sjællandsbroen.

– Efter få kast fik formanden i klubben Marie Brandt en fin ørred. Vi var allesammen lidt overraskede, men så tænkte jeg, at jeg lige skulle give det et skud. Jeg lånte derfor Max Bartholins stang og rykkede lidt længere ned end de andre for at prøve der. Og det gav gevinst! Efter omkring en halv times fiskeri gik drømmen i opfyldelse. Lige inden jeg skulle til at løfte blinket ud af vandet huggede en flot havørred på 48 cm og 1,2 kilo lige foran fødderne af mig. Efter det fulgte en vild fight. Det var den vildeste oplevelse. Fisken var i øvrigt også en ny pr i havørred!

– Der er klubaften for ungdom hver torsdag, så hvis du er mellem 12 og 18, kan du melde dig ind og komme med. Det er altid pisse hyggeligt, slutter han.

Læs mere om Fiskeklub København her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This