fiskeguideGordon P. Henriksen og Niels Vestergaard er i fuld gang med et nyt online tv-program.

Fiskeguiden er et nyt online projekt iværksat af Gordon P. Henriksen og Niels Vestergaard med opbakning fra Fishing Zealand, Danmarks Sportsfiskerforbund og grejbranchen. I først omgang produceres der 10 programmer af ca. 25 minutters varighed om de mest eftertragtede arter i Danmark.

Erfaringer fra programmer som Storrygeren, Nak & Æd og Fiskemissionen har vist, at der er stor interesse for lystfiskeri i befolkningen generelt og i særdeleshed blandt børn og unge.

Disse programmer har været med til at pirre interessen for lystfiskeri, men hvor tv-kanalerne ikke har haft tiden til at komme rigtigt i dybden med teknik, vil Fiskeguiden sætte fokus på alle de grundlæggende tips, tricks og metoder, som giver de gode oplevelser og sikrer succes ved vandet.

Det vil være en række faktuelle og informative programmer, men de vil være pakket ind i lækre billeder, faktiske fiskesituationer og med et væld af spændende vinklinger, hvor Niels Vestergaard vil tage blandt andet droner og undervandskameraer i brug.

Programmerne er finansieret af sponsorater fra Danmarks Sportsfiskerforbund, Fishing Zealand samt grejbranchen. Heriblandt: Abu Garcia, Rapala, Westin, Savage Gear, Garmin og Geoff Anderson og vil dermed være gratis for seerne online.

Fiskeguiden vil blive publiceret på youtube, og herfra kan de efterfølgende indlejres på alt fra hjemmesider, blogs og sociale medier, så de er til rådighed for alle med interesse for dem. Programmerne offentliggøres løbende med start fra foråret 2016.

Læs mere HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This