Gordon-torsk

Torkseafsnittet er det sjette i rækken af instruktionsfilm i serien FISKEguiden. Denne gang  er Niels og Gordon taget på Øresund med turbåden Fyrholm for at fortælle om pirke og kastefiskeriet. De er også hoppet ombord på Lars Nielsens småbåd hvor der fokuseres på fiskeriet med gummiagn.

Der bliver fanget torsk på både kraftigt og let pirkegrej og du får serveret en masse tips til agn, fisketeknik, fightteknik, rensning af fiskene og en masse andet. Fiskeriet med softbaits, eller gummidyr, som Gordon kalder dem, får også stor fokus. En enkel og særdeles effektiv metode.

– Nogle af afsnittende har været udfordrende at få i kassen, fortæller fotografen Niels Vestergaard, men i torskafsnittet er alt gået som det skulle. Godt vejr og masser fisk – så kan der laves alle mulige spændende skud med både drone og undervandskameraer.

– Torskeafsnittet var et af dem jeg havde set mest frem til at producere, forklarer Gordon. Jeg elsker virkelig at komme på havet efter torsk og ville gerne dele denne begejstring med så mange som muligt. Ikke mindst fiskeriet med det lette grej og med gummiet, som jeg håber endnu flere vil få øjnene op for.

Næste afsnit af FISKEguiden kommer til at handle om makrel og bliver klar til sensommeren.

FISKEguiden torsk kan ses her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This