fiskeguiden-sild07

”Sildefiskeri er ikke de vilde spektakulære hug og kæmpestore trofæfangster. Til gengæld er der masser af action og det er noget hvor alle kan være med.”

Sådan beskriver Gordon P. Henriksen sildefiskeriet i det nyeste afsnit af FISKEguiden, som forklarer dig alt det du skal vide for at fange massere af sild på din næste tur.

Gordon og Niels Vestergaard er taget på Øresund med skibet Arresø og Gordon gennemgår de basale teknikker til sildefiskeri med både spinne- og pirkegrejet, og der er mange små fif og nyttige detaljer. En gennemgang af regler og lidt tips til madlavningen og brug af sild til agn, bliver også dækket. Den hyggelig stemning på en turbåd skinner igennem, og det hele er bl.a krydret med Niels Vestergaards flotte undervandsoptagelser nede i sildestimerne.

 

Programmet er det niende i rækken, der bl.a. også dækker fiskeri efter torsk og fladfisk.  Du kan få det fulde overblik over samtlige programmer der er udkommet indtil videre på www.fiskeguiden.info

Det rigtig dejligt at se at programmerne bliver set flittigt (pt. over 175.000 visninger på youtube) og vi får rigtig mange positive tilkendegivelser, forklarer en tilfreds Gordon.  – Vi håber folk vil blive ved med at bruge dem og opfordrer gerne alle til dele dem på facebook osv. så endnu flere kan få glæde af programmerne og lære om de forskellige fiskeformer. Det er jo hele pointen med at lave dem på denne gratis måde, fastslår Gordon.

Vi mangler desværre fortsat det afsnit der skal handle om fiskeri efter aborre, tilstår Niels Vestergaard. – Kombinationen af dårligt vejr, sløje fangster og adskillige aflyste fisketure har gjort at vi ikke har kommet i mål tilfredsstillende optagelser til aborreafsnittet. Sådan er det bare nogle gange når der skal laves fiskeprogrammer. Vi vil derfor hellere tage os den tid det kræver og seerne må altså vente til foråret eller sommeren, til vi får det i kassen vi skal bruge.

Og så håber vi da også på at FISKEguiden ikke slutter derefter men at vi skal lave endnu flere programmer, hvis både seere og sponsorer efterspørger det, slutter Gordon og Niels.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This