dgkDer er loppemarked i København d. 14. juni
I skrivende stund er der stor opbakning fra div. stadelejere, og der forventes et kæmpe udvalg af brugt grej til gode priser. PT er der solgt godt 70 meter borde, hvilket vil sige 70 meter spækket med fiskegrej af alskens slags. Så er man på udkig efter lidt billigt grej – og hvem er ikke det? – så kom forbi, og besøg det store loppemarked.

DGK – Dansk Grejsamler Klub har naturligvis også en stand, hvor interesserede kan høre om klubben og dens aktiviteter. Skulle man have interesse for det, kan vi naturligvis melde folk ind i klubben på stedet. Se evt. mere om klubben på: www.grejsamler.dk DGK tilbyder også vurdering af dit gamle grej, så har du evt. bedstefars eller måske oldemors grej liggende, og kunne tænke dig en vurdering, så kig forbi standen, der vil være tydeligt mærket Dansk Grejsamle Klub, som naturligvis også tager lidt sjove danske grejer med, bla. en del tungrej fra den danske tunfiskeræra.

Vil man selv have en stand på loppemarkedet, så bare kontakt Peter Jacobsen, DGK’s kasserer på 26 57 48 53 eller skues.denmark@gmail.com , så kan du/i booke et bord eller flere. Vi har borde på 1,5 og 2 meter, og de koster den fyrstelige sum af 100 kroner pr. meter bord. Denne pris skulle være overkommelig for alle. Alle er velkomne som stadelejere, bare det kun er fiskegrejer, eller tilhørende sager der sælges.


Vi har holdt en del af disse loppemarkeder før, dog aldrig i KBH, og selvom vi i klubben mest interessere os for det gamle grej, så vil langt det meste på bordene være brugsgrej, normalen er ca. 80 % brugsgrej, og de resterende 20 % gamle grejer, eller andet til faget hørende.

Entreen kommer til at koste 20 kroner for voksne (18 år og opefter), hvorimod vores unge lystfiskere eller medbesøgende på 17 år og under kommer gratis ind. Stedet er Bellahøjhallerne, Bellahøjvej 1, 2700 Brønshøj. Der er gratis parkering på hele Bellahøjvej, og ligeledes gratis parkering på den store parkeringsplads til venstre for hallerne. Selve loppemarkedet vil være åbent for besøgende fra kl. 10.00 – 16.00.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This