I DAG LANCERES et dansk website, der udelukkende viser TV om lystfiskeri. Hjemmesiden har været flere år undervejs, og sitets adresse er ikke overraskende www.FiskeTV.dk

Sidens ophavsmand, Mads Hussing, har beskæftiget sig med TV for lystfiskere i mere end 12 år og har altid haft en drøm om at gøre de bedste klip tilgængelige – hvor som helst og når som helst. Indtil videre har det været nødvendigt at lede på mange hjemmesider for blot at se nogle få fiskevideoer. På FiskeTV.dk kan man se alle de fiskeudsendelser, der har været vist på dk4 i 2007, og de fremtidige vil også blive vist på siden. Det vil sige, at man nu kan få adskillige timer til at gå med sin yndlingshobby på bare ét sted.

Det er gratis at tilmelde sig og bruge siden, der løbende bliver opdateret med nye klip. Brugerne opfordres også til at indsende egne bidrag – alt fra eksotisk fiskeri til optagelser fra den lokale mose. Hvis man ikke selv kan klippe sine fiskevideoer, kan man få det gjort gratis.

Tjek www.fisketv.dk

Snart vil vi også her på fiskogfri.dk have fiskefilm som forlængelse af artiklerne fra bladet.

Er man til fiskefilm på nettet, bør man også lægge vejen forbi www.youfish.nu, som er en anden side udelukkende med film om lystfiskeri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This