gordonGordon P. Henriksen varsler at han er i fuld gang med optagelserne til en ny tv serie – og denne gang er det børnene det handler om.

Gordon har præsenteret tv-kanalen DR Ultra for et nyt koncept: Fiskemissionen hedder programmet, hvor to børn bliver stillet over for en ny og fantasifuld udfordring i hvert afsnit. En mission, som vel at mærke kun kan løses ved hjælp af en helt unik fisketur – hvor Gordon står klar til at guide og hjælpe dem med gode råd og topmoderne udstyr i hvert afsnit.


Første afsnit er optaget på Den Blå Planet og Øresund og de er nu i fuld gang med at planlægge yderligere seks afsnit, som skal optages i løbet af foråret og sommeren. Vi ved endnu ikke hvornår de syv afsnit skal sendes, men det bliver tidligst til efteråret.

Så nu får succeser som Barda, Nørd og Pendler Kids et nyt børnefiskeprogram med på samme sendeflade. I hvert afsnit får to nye børn en ny fiskemission, men der bliver ikke lagt skjul på hvad Gordons mission er: Han vil sprede fiskeglæde og inspirere en masse børn til at komme i gang med fiskeriet.

– Tænk hvis man kan bruge fjernsynet til rent faktisk at få børn væk fra fjernsynet – og ud i naturen med en fiskestang i hånden i stedet, skriver Gordon på sin blog.

Læs mere om programmet her.

Fiskemissionen: Nyt fiskeprogram på DR Ultra under opsejling

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This