Efter en lang periode med meget få fiskerejser på grund af C, er der ved at komme lidt mere gang i det eksotiske fiskeri, En af dem, der traditionen tro lufter fluerne på flats´ne er Claus Eriksen, som med sine Go-Fishing hold lige nu er på Acklins ved Bahamas med Getaway Tours:

– I disse tider hører vi konstant om fiskeri, der bliver dårligere, men her på Acklins, som er et af de sidste næsten uberørte steder i Caribien, føler jeg, at det er lige modsat. I de snart 30 år, jeg er kommet her, er fiskeriet efter alle arter kun blevet bedre og bedre. I den forgangne uge har vi fået fint med fisk, og vi har haft dage med tailende bonefish overalt omkring os. Der har også været fiskesituationer, hvor flere har haft fisk på samtidig.

–  1. halvleg på Bahamas er dog slut nu, og jeg har næsten lige vinket farvel til det første hold samt taget imod det næste. Vi er 6 – 7 fiskere på hvert hold, og vi fisker primært bonefish. Hvert hold er her i 10 dage, og normalt fanger alle bonefish hver dag. Nogle dage bare 1 – 2 – andre dage over 10. Jeg hjælper med gode råd og tips. Fiskepladserne er afhængig af vandstand, vind og vejr, men jeg fisker også selv. Acklins er på størrelse med Langeland, og vi fisker på 20 – 25 forskellige pladser øen rundt. Fiskeriet er super spændende, og blandt sidegevinsterne er der blandt andet store barracuda, permit, snappers, hajer og mindre Jack’s. Jeg håber det nye hold får samme uforglemmelige oplevelser, som det forgående hold har haft, slutter Claus, som dog lige nu er groundet på grund af feber og hovedpine.

Har du selv været på fiskeferie, så send os et par linjer og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejxperten

 

Bonefish er der masser a f på Acklins Island på Bahamas

Bonefish er der masser af på Acklins Island.

 

Anne Rasmussen med en flot barracuda.

Anne Rasmussen med en flot barracuda.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This