Fatuma med en giant trevally, der var et af kokkens første bekendskaber med havets storvildt.

TRE AF BLADETS GODE BEKENDTE, Lars Nielsen fra Garmin, kammeraten Mads Søndergaard samt svenskeren Åke Ollson er fløjet fra København til Dar es Salam, og derfra videre til den lille paradisø Mafia Island i det Indiske Ocean.

Her påmønstrer de det 35 fods lystfiskerskib Various Positions, som ejes af Fisk & Fri´s gode samarbejdspartner Peter Juul, som er sejlet fra Kilwa på fastlandet til Mafia for at samle de tre eventyrlystne gutter op, og fiske med dem i de næste 8 dage.

Fatuma er i fuld gang med at fighte en tun. Vi vil her på hjemmesiden dagligt følge de tre eventyrere, og fortælle i tekst og billeder om deres eksotiske oplevelser . Gutterne bor og spiser på båden under åben himmel, så det bliver intensivt fiskeri fra morgen til aften, og formodentlig ender det med en større historie enten i Fisk & Fri eller vores nye blad BigGame Magazine.

Turen fra Kilwa på fastlandet til Mafia er på omkring 100 sømil, så undervejs trænede Peter og hans besætning på nogle af de steder, som de tre gutter kommer til at fiske.

Ombord på båden er udover kaptajn Peter også first mate Muddi samt Peters lille spinkle kok Fatuma, som står for det kulinariske, og som for første gang i sit liv, fik lov at lande en giant trevally. En fisk som nok kunne give de fleste danske lystfiskere meget lange arme.

Du vil, hvis teknikken tillader det, forhåbentligt dagligt blive opdateret på vores hjemmeside, om hvordan det går gutterne i det Indiske Ocean, hvis ellers fiskeriet flasker sig.

For øvrigt er der masser af gode grunde til at følge med, det er nemlig her vinderne i den store Gulp Cup skal ned engang til efteråret.

Se mere på www.kilwadreams.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This