Martin Falklind, der er kendt for sine fine bøger, artikler og TV-film, lancerer nu en ny TV-filmserie om de svenske vande og fiskebestande. Gennem tre år har Martin og hans filmteam udforsket og filmet ved – og under vandet rundt omkring i Sverige, og i en smuk filmtrilogi tager hans os med på en spændende rejse gennem de svenske elve, søer og havområder – “Fiskarnas Rike”.

Udover vandets beboere – fiskene – møder vi også forskere, eksperter og de mennesker som lever langs og af de svenske vande. Glæd dig til en flot TV-serie, som ikke blot giver smukke og unikke naturoplevelser, men også en dybere indsigt i de problemstillinger, der er for de svenske vande og fiskebestande – og som på mange måder er paralelle med de udfordringer, vi også har her i Danmark.

Følg med til “Fiskarnas Rike” på SVT2 søndag den 17, 24 og 31 oktober fra klokken 19-20. Første del handler om strømvand, anden del om søerne og tredje del om havet.

FOTO MARTIN FALKLIND OG MATHIAS ARNHAM

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

 

 

Du kan roligt glæde dig til den nye svenske TV-film "Fiskarnas Rike" som er filmet af Martin Falklind, som her er godt i gang med det hårde arbejde for at producere de mange unikke filmklip, du kommer til at se.

Du kan roligt glæde dig til den nye svenske TV-film “Fiskarnas Rike”, som er filmet af Martin Falklind og hans team, der her er godt i gang med det hårde arbejde for at producere de mange unikke filmklip, du kommer til at se på SVT2.

 

I del 1 går Maertin Falklind tæt på livet i de svenske elve - blandt andet laksens forunderlige livscyklus.

I del 1 går Martin Falklind og hans team tæt på livet i de svenske elve – blandt andet laksens forunderlige livscyklus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This