Martin Falklind, der er kendt for sine fine bøger, artikler og TV-film, lancerer nu en ny TV-filmserie om de svenske vande og fiskebestande. Gennem tre år har Martin og hans filmteam udforsket og filmet ved – og under vandet rundt omkring i Sverige, og i en smuk filmtrilogi tager hans os med på en spændende rejse gennem de svenske elve, søer og havområder – “Fiskarnas Rike”.

Udover vandets beboere – fiskene – møder vi også forskere, eksperter og de mennesker som lever langs og af de svenske vande. Glæd dig til en flot TV-serie, som ikke blot giver smukke og unikke naturoplevelser, men også en dybere indsigt i de problemstillinger, der er for de svenske vande og fiskebestande – og som på mange måder er paralelle med de udfordringer, vi også har her i Danmark.

Følg med til “Fiskarnas Rike” på SVT2 søndag den 17, 24 og 31 oktober fra klokken 19-20. Første del handler om strømvand, anden del om søerne og tredje del om havet.

FOTO MARTIN FALKLIND OG MATHIAS ARNHAM

 

Grejxperten

 

 

 

Du kan roligt glæde dig til den nye svenske TV-film "Fiskarnas Rike" som er filmet af Martin Falklind, som her er godt i gang med det hårde arbejde for at producere de mange unikke filmklip, du kommer til at se.

Du kan roligt glæde dig til den nye svenske TV-film “Fiskarnas Rike”, som er filmet af Martin Falklind og hans team, der her er godt i gang med det hårde arbejde for at producere de mange unikke filmklip, du kommer til at se på SVT2.

 

I del 1 går Maertin Falklind tæt på livet i de svenske elve - blandt andet laksens forunderlige livscyklus.

I del 1 går Martin Falklind og hans team tæt på livet i de svenske elve – blandt andet laksens forunderlige livscyklus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This