Forhåbentlig vil der også være mange kvinder til åbningen af Nationalpark Thy FREDAG DEN 22 august kl 10.00 bliver der skrevet historie i Danmark. Indvielsen af Danmarks første national park, Nationalpark Thy, finder sted. Og der er lagt op til folkefest.

I den sammenhæng er Team Thyfisker blevet spurgt af Skov og Naturstyrrelsen om de ville stille op og dele ud af deres viden og kendskab til området. Og selvfølgelig sagde de ja. Der bliver opført en "fiskecamp", hvorfra man blandt andet kan låne en fluestang, båd, eller få et lille indblik i det grej som de lokale bruger. Der vil også være nogle store eksemplarer af udstoppet fisk som er fanget i området. Der bliver fremvist masser af billeder fra området og der bliver uddelt eksemplarer af seneste Fisk & Fri med artiklen om fiskeriet i Nationalpark Thy.

Hele arrangementet er gratis, så hvad venter du på? Og hvem ved, måske møder du Statsministeren eller Miljøministeren, som vil være til stede og så kan du lige slå et par slag for vores hobby. Det kan aldrig skade. Se hele dagens program her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This