Fra idag kan du nu gå on-line på Fisk & Fri´s web-magasin og læse komplette fiskeblade inklusiv alle artikler som pdf´er – helt tilbage til 1/2007.

01-04-2009 FISK & FRI´S WEB-MAGASIN er nu på i luften. For første gang på en dansk fiskehjemmeside kan du på www.fiskogfri.dk under artikler nu gå ind og læse komplette fiskeblade som web-magasin i pdf-format. Fremover up-loades alle blade, der er mere end tre måneder gamle. Som appetitvækker kan du læse bladet tilbage til 2007, men i den kommende tid up-loades Fisk & Fri helt tilbage til 2006. Det nye web-magasin åbner mulighed for at søge på specifikke artikler eller emner, hvilket giver dig uanede muligheder for at tilegne dig praktisk information og viden via de gamle udgaver af bladet – som dermed får et nyt pust af liv via internettet. Kan du fx ikke finde artiklen om Djurslands bedste pladser eller huske hvordan man lige binder den epoxy reje vi skrev om for et år siden, så kan du finde den på nettet. Artiklerne er delt op i kategorier, så der er også mulighed for at sidde og "bladre" online i artiklerne om fiskerejser eller fx madopskrifter.

Se for dig selv her, men vær advaret – der er til mange timers læsning.

Men… Hvis du vil være ajour med de nyeste trends og hotteste fiskenyheder, så er der dog kun ét at gøre; nemlig at købe det nyeste nummer af bladet, der netop er kommet i handlen. Fisk & Fri´s web-magasin, der udgør et overflødighedshorn af læsestof, er nemlig ikke tænkt som en erstatning for bladet – men som inspiration til at købe det. For uanset, hvor flot bladet ser ud på skærmen, så er overskuelighed og læsekomfort markant højere, når fiskenyhederne læses på papir.

Er du ikke abonnent i forvejen kan du se vore mange tilbud her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This