Gordon P. Henriksen fremviser den toptunede redaktionsbåd fra Fisk & Fri.

17.3.2011 – I SIDSTE WEEKEND åbnede Både i Bella – årets store bådmesse – i Bellacentret i København. Fisk & Fri var med til messen, og på standen skete der rigtig mange spændende ting! Der er åbent i dag, i morgen og hele weekenden 10-18. Vis ses derude.

Mads Grosell demonstrerer en af de spændende agn fra Savage Gear i det store vandbassin.Rigtig mange folk kom sidste weekend for at se og høre Mads Grosell fra Savage Gear lave en grejdemonstration i det store vandbassin ved standen. Her kunne man se de mange spændende endegrejer fra Savage Gear som for eksempel den nye og super effektive Soft 4Play.

Gordon P. Henriksen fremviste Fisk & Fris redaktionsbåd, der for nyligt at blevet gejlet med med folieindpakning fra Art Sign. Gordon P. Henriksen fortalte om hvordan båden er ombygget fra en almindelig Linder Sportsmann 400 til en toptunet fiskemaskine med blandt andet kasteplatform, frontmonteret elmotor og ekstra kraftige stangholdere, der holder til selv det kraftigeste geddehug – eller når wobleren går i bunden…

Samtidig afholdtes der også kastekonkurrence i det store bassin. Her skulle deltagerne ramme ned i en badering på tre forsøg, og alle der ramte var med i en lodtrækning om et ophold på Hotel Pension Verona på Bornholm inklusiv en trollingtur med Per Sjøstrøm.

Du kan nå det endnu! Både i Bella er åben fra den 17. til 20. marts og du kan se tidsplanen for foredragene her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This