I weekenden d. 23-24 marts blænder FFFD op for Flyfestival 2013 i KFUM-hallerne i Kolding, hvor du traditionen tro kan møde redaktionen på Fisk & Fris stand.

er du vild med fluefiskeri, så er den traditionelle fluefiskemesse Flyfair arrangeret af Federation of Fly Fishers Denmark et decideret must. Inden for dørene i KFUM-hallerne åbner der sig en verden af fluer, fluegrej og fluefeinschmeckeri, som vil kunne få enhver fluefisker til at glemme alt, der relaterer til en verden uden for fluefiskeriet. I hallerne fremvises et overflødighedshorn af det seneste nye grej fra både danske og internationale aktører i fluebranchen.

foredrag er der ligeledes en del af og blandt foredragsholderne er Bo Frier, Morten Øland, Steffen Juhl, Gordon Henriksen, Thomas Weirgang og Jens Bursell fra Fisk & Fri (Krog flere – mist færre – fang flere).

I forbindelse med Jens Bursell´s foredrag om L-rigs og release-takler, der giver en drastisk forøgelse af landingsraten i forhold til de traditionelle flueteknikker, afholdes der løbende en workshop på Fisk & Fris stand, hvor du kan få demonstreret de forskellige takler – samt lært at binde dem.

 

Producenter af kroge, rig-bits og andre materialer, som anvendes til taklerne, har stillet gratis materialer til rådighed, så du kan få et takel med hjem. Her finder du fx de helt rigtige kroge fra Owner, ACE Riverge Fluorocarbon, Rig-bits fra Sport Dres, micro-hægter fra Mustad og FlyOn rør fra FlyCo. Jens Bursells foredrag om L-rigs og release-takler kommer til at foregå lørdag fra 13-13.30 og søndag fra 12-12.30

på fisk & fri´s stand vil du udover Jens Bursell i workshoppen kunne møde Andreas Aggerlund, som går amok ved fluestikket – samt Mikkel Hemmshøj, der bindet kystrørfluer. Hertil kommer Erik Tveskov og Jørgen Chang, der om lørdagen demonstrer og fremstiller deres nye quick-shift system FlyOn til rørfluer som du har kunnet læse om i marts udgaven af Fisk & Fri. Kom forbi Fisk & Fris stand og få en snak med folkene bag Fisk & Fri – og få et gratis magasin med hjem som smagsprøve. På vores stand vil du finde et par fantastiske abonnementtilbud på Fisk & Fri – bla. 

prøveabonnement på Fisk & Fri (3 blade) for kun kr. 99,-

halvårsabonnement på Fisk & Fri samt det legendariske Scandinavian Saltwater skydehoved fra Scierra for kun kr. 399,-

Normal pris kr. 764,-

Opgradere du til et helårs abonnement smider vi den fede teleskopiske Hitman Priest fra Scierra oven i hatten. Dvs. 10 numre af Fisk & Fri, Scierra Scandinavian Saltwater skydehoved samt en Hitman Priest for kun kr. 599,-

Normal pris kr. 1193,-

Alle tilbuddene er engangstilbud, som kun kan købes på messen i Kolding og med et begrænset lager gælder \"først til mølle\" princippet.

hos dsf kan du udover hele gænget bag Danmarks Sportfiskerforbund møde Gordon P. Henriksen, der netop er blevet ansat som ekstern kommunikationsrådgiver på Havørred Sjælland projektet til at få opstartet den nye hjemmeside for Fishing Zealand, som går i luften i løbet af efteråret.

Fluebindere er der masser af og bland andet kan du møde Allan Overgaard, Jens Pilgaard, Jesper Fohrmann, Kent Bille og Kern Leo Lund – samt en række dygtige bindere fra bl.a. Norge, Holland, Skotland, Italien og Tyskland.

i kastemanegen kan du finde topnavne som fx Henrik Mortensen, John Peterman, Klaus Frimor, Mathias Lilleheim og Stig M. Hansen. På udendørs kastebaner har man som besøgende selv muligheden for at afprøve mange forskellige fluestænger, og du kan også følge kampen om at blive den kommende junior eller senior danmarksmester i fluebinding på tætteste hold.

Messen afholdes i KFUM-Hallerne på Peter Tofts Vej 21 i Kolding Lørdag d. 23. og søndag d. 24. marts 2013. Begge dage er der åbent fra kl. 10.00-17.00. 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This