Soren Honore og Thomas Søbirk underskriver købsaftalen på Fisk & Fris redaktion

FISK & FRI har netop købt den danske udgave af Fiske-feber.

18. november underskrev Fisk&Fri og Fiske-feber Förlag AB en aftale om, at Fisk&Fri fra årsskiftet overtager Fiske-febers abonnenter i Danmark.

Fiske-feber nr. 8/2012 bliver således det sidste danske nummer af Fiske-feber. Fiske-feber Förlag AB driver fortsat bladvirksomhed i Sverige, hvor forlaget udgiver magasinerne Fiske-feber og Flugfiske-feber. At Fisk&Fri køber Fiske-feber, betyder også at Fisk&Fri overtager abonnementsforpligtelsen. Ingen abonnenter bliver således snydt for det antal fiskeblade, de stadig har til gode, oplyser partnerne i en pressemeddelelse.

Fiske-febers stifter og direktør Thomas Søbirk udtaler: – Fiske-feber udkom første gang i april 2000, og dengang var der ikke mange, der troede på et fjerde fiskeblad på et forholdsvis lille marked. Vi overlevede dog, og fire år senere startede vi i Sverige.

Firmaet er i mellemtiden blevet svensk med kontor i Malmö, og det er på det langt større svenske marked, vores fokus vil ligge fremover. I en tid, hvor mediebranchen står overfor store udfordringer, giver det god mening at rette udelt fokus mod vores vigtigste marked. Tilbuddet fra Fisk&Fri var derfor svært at takke nej til.

Med interne omrokeringer på Fiske-feber Förlag AB bliver ingen ansatte berørt af, at Fiske-feberikke længere udkommer på dansk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This