Så er den tid på året kommet, hvor redaktionen holder sig en velfortjent pause for opdateringer døgnet rundt på alle ugens dage. Tak for alle de mange fangstberetninger I som brugere af sitet har indsendt det første halvår af 2021: I er alle med til at gøre fiskogfri.dk til Danmarks bedste, sjoveste og meste opdaterede hjemmeside om lystfiskeri!

Selvom vi lukker for de mange daglige opdateringer indtil fredag den 30 juli, så vil du i de kommende uger have masser af muligheder på at gå på opdagelse på hjemmesiden, hvor der ligger over 500 større artikler i artikelarkivet samt flere tusinde nyheder i nyhedsarkivet. Du kan også tjekke vores mange videoer – og abonnere gratis på Fisk & Fris YouTube kanal, som du finder her.

Hvis du fanger eller oplever noget i kategorien sensationelt – må du meget gerne kontakte redaktionen i ferien på jb@fiskogfri.dk, for vi vil stadig have enkelte opdateringer på vores facebook i løbet af juli. Og hvem ved – måske rydder vi forsiden på fiskogfri.dk trods af ferie, hvis du fanger en gigadonisk fisk af episke dimensioner – samt har de sprødeste fotos, der ikke har været ude andre steder på nettet.

Husk, at der er masser af fede præmier for fangster i fem forskellige kategorier, hvis du deltager i konkurrencen Kinetic Fiskecup 2021. Så hvad enten du fisker kyst, å, sø, put and take eller havfiskeri, så har du en chance for at være med. Alle fisk kan deltage – uanset hvad de er fanget på. Det er ikke nødvendigvis de største fisk, der tæller, men den historie og det foto, der bedst viderebringer den fantastiske glæde, der er ved at tage ud i det blå med fiskestangen på nakken.

Du kan læse meget mere om konkurrencen og alle præmierne her.

 

Go´ sommer – Jens Bursell

 

Forshaga Akademin

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This