Selskabet bag lystfiskermagasinet Fisk & Fri, der igennem 37 år har leveret nyheder, tips, drømme og inspiration til de danske lystfiskere, led som så mange andre europæiske lystfiskermagasiner bladdøden den 29 april i år. – Danmark har brug for et uafhængigt lystfiskermagasin, der henvender sig til samtlige danske lystfiskere – og taler alle danske lystfiskeres sag, siger Jens Bursell, der siden 2006 har været ansvarshavende chefredaktør på bladet. – Derfor har jeg købt rettighederne til navnet Fisk & Fri – samt alle Fisk & Fris digitale kanaler – for at videreføre bladets DNA som en 100% netbaseret satsning med masser af nyheder, artikler, grejomtaler, videoer, podcasts og konkurrencer – garneret med tips, tricks, fotos, fangster, stories og tutorials på facebook, instagram samt youtube. Vi lægger dermed den trykte version af Fisk & Fri i graven. I stedet vil vi kunne tilbyde mindst lige så godt samt endnu mere aktuelt stof ganske gratis til alle de danske lystfiskere fra og med starten af 2020, hvor den nye version af www.fiskogfri.dk samt tilhørende digitale kanaler vil starte op igen.

I forbindelse med, at Fisk & Fri nu går 100 % digitalt, skal der lyde en kæmpestor tak til Søren Honore, som har været med siden Fisk & Fris start i 1982. Søren har lagt liv og sjæl i projektet – og har i årevis kæmpet en brav kamp for at holde firmaet bag det trykte blad oven vande. Søren stopper med at arbejde for Fisk & Fri, nu hvor mediet konverteres til en 100 % digital platform – og han glæder sig til en velfortjent pause med masser af tid til at nyde livet, slutter den nye ejer Jens Bursell.

I perioden frem til den digitale relancering af Fisk & Fri primo 2020, kan Jens Bursell kontaktes på jens@bursell.dk eller telefon 30 70 02 36.

Det nye Fisk & Fri, som altså i dag ejes af Jens Bursell´s forlag Outdoor Consult, har intet at gøre med hverken Mediaselskabet af 01.04.2016 Aps, som tidligere drev det trykte blad – eller firmaet FF Webshop Aps, der i daglig tale blev kaldt Fisk & Fris webshop. Henvendelser vedrørende det tidligere trykte blad kan rettes til kurator Julie Hansen Damm fra kammeradvokaten.dk på juda@kammeradvokaten.dk – og henvendelser vedrørende FF Webshop kan ske til FF Webshop Aps.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This